HomoInfo-forums
Start   Zoeken   Login   Registreer   Ledenlijst  
HomoInfo-Forum > Coming-out > Coming-out > Re: Gemengde gevoelens  
 
 Volgorde: 
Overig onderwerp :: Volgend onderwerp 
 Auteur Onderwerp: Gemengde gevoelens
NogInTwijfel is not online. Last active: 8/29/2014 8:26:17 AM NogInTwijfel
Aangemeld: 27 Aug 2014
Aantal berichten: 1
 
Gemengde gevoelens
Posted: 27 Aug 2014 15:26
Hallo allemaal,

Voor zo ver ik me kan herinneren ben ik vanaf m'n tienerjaren regelmatig met homoseksualiteit bezig geweest. Met gevoelens van hoe zou het zijn, ben ik homo?, kan ik homo zijn? vind ik mannen leuk? kan ik er gevoelens voor ontwikkelen? etc. Dit alles is eigenlijk ontstaan doordat ik samen met een neef van me, als ik daar logeerde, wel eens homoseksuele activiteiten bij elkaar en met elkaar verrichte. Aan het eind van m'n tienerjaren is dit contact met m'n neef langszaam overgegaan en gestopt, ook het er aandenken en afvragen of ik homoseksueel was is bijna volledig op de achtergrond geraakt. Ik heb in de opvolgende jaren een paar relaties met vrouwen gehad. Allemaal heel leuk, op alle gebiende ook seksueel! Momenteel heb ik al 10 jaar dezelfde vriendin waar ik heel gelukkig mee ben en alles goed mee gaat, maar toch sinds een paar jaar komen de homoseksuele gevoelens en drang om met mannen te daten en seksueel contact te hebben heel sterk naar boven. Zelfs zo sterk dat ik regelmatig homo porno kijk, daar heel geil van word, en af en toe seksueel contact heb met mannen via dating en chat sites. Ik ben nog nooit verliefd geweest op een man en heb ondertussen ook niet het idee dat ik ooit echt verliefd zal worden op een man, zoals ik dat bij een vrouw ervaar.
Maar het seksueel contact met een man is zo lekker geil en zo makkelijk dat ik er geen genoeg van kan krijgen, zeg maar. Dit zet grote twijfel op het idee over m'n ware geaardheid.
Herkennen meer mannen deze situatie? Ben benieuwd naar hun verhaal.

Groeten,
NogInTwijfel
Liv61j is not online. Last active: 1/11/2016 7:33:49 PM Liv61j
Aangemeld: 02 Aug 2014
Aantal berichten: 1
 
Re: Gemengde gevoelens
Posted: 01 Sep 2014 21:05
Dag NogInTwijfel

ik herken jouw verhaal helemaal. Alsof ik mijzelf hoor praten. Ik ben intussen jaren getrouwd maar voor mij ging dat gevoel voor mannen niet over. Jaren dacht ik er niet aan en dan was er iets over de mannenliefde en dan kwam het bij mij in alle hevigheid weer terug. Voor mij geldt ook nog dat het met de jaren als maar sterker werd. Zodanig sterk dat ik er voor mijzelf er nu wel uit ben en eigenlijk wel moest zeggen: ja ik ben homo. Ik voel me er gelukkig bij, ook omdat zoveel seksuele herinneringen de juiste plaats hebben gekregen.

Groeten
liv61j

Liv61j
Overig onderwerp :: Volgend onderwerp 
Ga naar pagina:  Vorige Volgende
 
HomoInfo-Forum > Coming-out > Coming-out > Re: Gemengde gevoelens